Oktatás - Informatika - Pedagógia Konferencia 2020

Debrecen, 2020. február 14.

Részvétel

A konferenciára szóközökkel együtt 2000-3000 karakteres összefoglalóval lehet jelentkezni. A jelentkezésekben egy szerző legfeljebb egy szakmai összefoglalóban jelenhet meg önálló szerzőként és további egyben társszerzőként. A konferenciára magyar és angol nyelven beadott szakmai összefoglalóval is lehet jelentkezni, a konferencia nyelve magyar és angol. Az összefoglaló és a jelentkezés kizárólag online, ennek a honlapnak a regisztrációs felületén indítható el, más formában beadott jelentkezésekkel a programbizottság érdemben nem foglalkozik.

A konferencia anonim bírálati rendszerű, minden szakmai jelentkezést két független bíráló véleményez az Országos Neveléstudományi Konferencia bírálati rendszerének irányelvei alapján. (Ha a bírálatok között több mint 10 pont a különbség, a programbizottság harmadik bírálót kér fel véleményezésre.) A bírálók a szakterület tudományos fokozattal rendelkező elismert kutatói, akik a programbizottságból vagy általuk felkért szakértőkből kerülnek kiválasztásra. A konferencia végleges programjáról, illetve a beadott szakmai jelentkezésekről a bírálók véleménye alapján a tudományos programbizottság dönt.

A konferencia elfogadott szakmai jelentkezései alapján ISBN azonosítóval ellátott konferenciakötet készül, amely a konferencia programja mellett a beadott összefoglalókat is tartalmazza.

A konferencia részvételi díja: 14.000 Ft (bruttó), ami magába foglalja a szakmai programokon való részvétel díját, illetve a konferenciacsomagot. A részvételi díj tartalmazza az ebédet és a frissítőket.

Határidők

Regisztráció szakmai előadással:
2020. január 19.

Értesítés a bírálatokról:
2020. január 28.

Végleges program:
2020. február 4.

Regisztráció résztvevőként:
2020. február 7.